Курсеви

Учење у свакој прилици

Пратите наставу онако како вама одговара, уз доручак, на каучу или учионици.

Курс почиње 01.03. Пријаве до 27.02.
Онлајн курс намењен почетницима у трајању од три месеца. Циљ курса је увести полазнике у основе Јава програмирања (Java Core programming).
Курс у току
Онлајн курс у трајању од седам месеци, намењен је полазницима без предзнања из програмирања. Циљ курса је Увести полазнике у основе Јава програмирања (Java Core programming), објектно-оријентисаног програмирања и основе Веб програмирања. На крају курса полазници ће бити оспособљени да направе динамичку Јава Веб апликацију, са више функционалности, која се ослања на базу података.
Курс у току
Онлајн курс за ученике трећег до шестог разреда основних школа. Курс траје од 1.10.2016. до 31.05.2017. Добро нам дошли драги наши, у нашу интернет учиониду, завалите се у ваше столице, опустите се и дозволите да вас уведемо у потпуно нови свет знања - свет логике програмирања.
Курс у току
Четворомесечни онлајн курс PHP програмирања намењен полазницима без предзнања из програмирања. Циљ и идеја курса су да научимо полазника шта је то веб сервер, зашто и како се користи, шта су то релационе базе података, објектно оријентисано програмирање и MVC Design Pattern.
Курс у току
Курс у трајању од 7 месеци је подељен у три целине 1. Wordpress - први месец 2. FRONT END - следећа два месеца 3. PHP - четири месеца. Циљ курса је да полазник прође кроз неколико фаза у овладавању веб технологија.