Курсеви

Учење у свакој прилици

Пратите наставу онако како вама одговара, уз доручак, на каучу или учионици.

Онлајн часови. Једноставно и приступачно.
Часови за које не морате губити време на одлазак и повратак. Уштедите време и уклопите часове у ваш распоред. Искусни професори. Редовна комуникација са родитељима, мејлом, телефоном. Уколико нисте задовољни, вратићемо паре.
Курс је завршен.
Овај интензивни онлајн курс је намењен напредним корисницима, првенствено људима који се баве програмирањем.
Курс је у току.
На овом курсу научићете како да правите интерактивне wеб сајтове учећи основе HTML, CSS, и JavaScript језика - три језика који користе сви модерни веб претраживачи.
Курс је у току.
Курс је намењен како почетницима, тако и људима са основним познавањем програмских језика. Циљ курса је да вас упозна са основним терминологијама и техникама тестирања софтверских производа. Курс траје 4 месеца.
Курс је у току.
Онлајн курс у трајању од осам месеци, намењен је полазницима без предзнања из програмирања. Циљ курса је Увести полазнике у основе Јава програмирања (Java Core programming), објектно-оријентисаног програмирања и основе Веб програмирања. На крају курса полазници ће бити оспособљени да направе динамичку Јава Веб апликацију, са више функционалности, која се ослања на базу података.
Утисци прве генерације
Како малој групи мозгалица представити један веома озбиљан свет логике, на начин који ће њима бити занимљив. Полазници су били ученици основне школе од 3. до 6. разреда и сви они желе да се баве неком врстом програмирања у будућности.
Курс је у току.
Курс у трајању од осам месеци. Циљ курса је да полазник у неколико фаза учењем кроз пројекте овлада веб технологијама.
Систематизоване формуле и дефиниције за завршни испит математике
Овим скупом формула и дефиниција желимо да помогнемо ученицима да се што боље припреме за завршни испит.