Курсеви

Учење у свакој прилици

Пратите наставу онако како вама одговара, уз доручак, на каучу или учионици.

Курс почиње 13.06.2019. Пријаве до 11.06. Пријавом до 06.06. остварујете попуст од 33%
Курс је намењен како почетницима, тако и људима са основним познавањем програмских језика. Циљ курса је да вас упозна са основном синтаксом и програмском логиком у објектно орјентисаном програмском језику С++.
Учите кроз пројекте. Трајање онлајн курса 17.06. 2019. до 17.02.2020.
Курс у трајању од осам месеци. Циљ курса је да полазник у неколико фаза учењем кроз пројекте овлада веб технологијама.
Онлајн часови. Једноставно и приступачно. Припрема за пријемне испите.
Часови за које не морате губити време на одлазак и повратак. Уштедите време и уклопите часове у ваш распоред. Искусни професори. Редовна комуникација са родитељима, мејлом, телефоном.
Следећи курс од 02.09.2019. Пријаве до 30.08.2019.
Курс је намењен како почетницима, тако и људима са основним познавањем програмских језика. Циљ курса је да вас упозна са основним терминологијама и техникама тестирања софтверских производа. Курс траје 4 месеца.
Курс је у току.
На овом курсу научићете како да правите интерактивне wеб сајтове учећи основе HTML, CSS, и JavaScript језика - три језика који користе сви модерни веб претраживачи.
Курс је у току.
Курс је намењен полазницима који поседују основно знање следећих технологија: Javascript, HTML, CSS. Потребно је да знају основе програмирања (променљиве, петље, функције, класе и објекте)
Курс је у току.
Курс је намењен полазницима који поседују бар основно познавање Јavascript-a. Потребно је да знају основе програмирања (променљиве, петље, функције, класе и објекте).
Курс је у току.
Онлајн курс у трајању од осам месеци, намењен је полазницима без предзнања из програмирања. Циљ курса је Увести полазнике у основе Јава програмирања (Java Core programming), објектно-оријентисаног програмирања и основе Веб програмирања. На крају курса полазници ће бити оспособљени да направе динамичку Јава Веб апликацију, са више функционалности, која се ослања на базу података.