Курсеви

Учење у свакој прилици

Пратите наставу онако како вама одговара, уз доручак, на каучу или учионици.

Онлајн часови. Једноставно и приступачно. Припрема за пријемне испите.
Часови за које не морате губити време на одлазак и повратак. Уштедите време и уклопите часове у ваш распоред. Искусни професори. Редовна комуникација са родитељима, мејлом, телефоном.
Курс почиње 15.05.2019. Рок за пријаву 13.05.
Курс је намењен полазницима који поседују основно знање следећих технологија: Javascript, HTML, CSS. Потребно је да знају основе програмирања (променљиве, петље, функције, класе и објекте)
Следећи курс од 02.09.2019. Пријаве до 30.08.2019.
Курс је намењен како почетницима, тако и људима са основним познавањем програмских језика. Циљ курса је да вас упозна са основним терминологијама и техникама тестирања софтверских производа. Курс траје 4 месеца.
Курс је у току.
На овом курсу научићете како да правите интерактивне wеб сајтове учећи основе HTML, CSS, и JavaScript језика - три језика који користе сви модерни веб претраживачи.
Курс је у току.
Онлајн курс у трајању од осам месеци, намењен је полазницима без предзнања из програмирања. Циљ курса је Увести полазнике у основе Јава програмирања (Java Core programming), објектно-оријентисаног програмирања и основе Веб програмирања. На крају курса полазници ће бити оспособљени да направе динамичку Јава Веб апликацију, са више функционалности, која се ослања на базу података.
Учите кроз пројекте.
Курс у трајању од осам месеци. Циљ курса је да полазник у неколико фаза учењем кроз пројекте овлада веб технологијама.
Курс почео 03.04.2018.
Циљ курса је да вас упозна са основама Андроид програмирања и кроз различите пројекте оспособи за самостално креирања сложенијих Андоид апликација. Курс траје осам месеци.
Курс је завршен.
Овај интензивни онлајн курс је намењен напредним корисницима, првенствено људима који се баве програмирањем.
Утисци прве генерације
Како малој групи мозгалица представити један веома озбиљан свет логике, на начин који ће њима бити занимљив. Полазници су били ученици основне школе од 3. до 6. разреда и сви они желе да се баве неком врстом програмирања у будућности.