Курсеви

Учење у свакој прилици

Пратите наставу онако како вама одговара, уз доручак, на каучу или учионици.

Курс почиње у октобру 2017. године. Рок за пријаву 30.09.2017.
Онлајн курс за ученике трећег до шестог разреда основних школа. Први курс је одржан од 1.10.2016. до 31.05.2017. Следећи курс почиње у октобру 2017.
Утисци прве генерације
Како малој групи мозгалица представити један веома озбиљан свет логике, на начин који ће њима бити занимљив. Полазници су били ученици основне школе од 3. до 6. разреда и сви они желе да се баве неком врстом програмирања у будућности.
Курс почиње у октобру 2017. године. Рок за пријаву 30.09.2017.
Онлајн курс у трајању од осам месеци, намењен је полазницима без предзнања из програмирања. Циљ курса је Увести полазнике у основе Јава програмирања (Java Core programming), објектно-оријентисаног програмирања и основе Веб програмирања. На крају курса полазници ће бити оспособљени да направе динамичку Јава Веб апликацију, са више функционалности, која се ослања на базу података.
Онлајн припрема за поправне испите из математике.
Шестогодишње искуство онлајн часова. Користимо технолошку платформу WizIQ, коју користе милиони ученика у свету, рангирана као најбоља платформа за учење на даљину у прошлој години.
Курс је у току.
Курс у трајању од осам месеци. Циљ курса је да полазник у неколико фаза учењем кроз пројекте овлада веб технологијама.
Интензивни онлајн курсеви енглеског
Учите енглески похађајући онлајн курсеве. Овог лета организујемо интензивне онлајн курсеве енглеског језика. Курсеви трају пет недеља. Предавања се одржвају три пута недељно. Предавања трају два сата.
Систематизоване формуле и дефиниције за завршни испит математике
Овим скупом формула и дефиниција желимо да помогнемо ученицима да се што боље припреме за завршни испит.