Курсеви

Учење у свакој прилици

Пратите наставу онако како вама одговара, уз доручак, на каучу или учионици.

Пријаве до 04.10.2019. Прво предавање 07.10. у 20:00.
Циљ курса је да савладате основне концепте објектно-оријентисаног програмирања у C# са којим бисте могли самостално да развијете апликацију на C# .Такође са завршеним курсем стећи ћете јаку основу за даљи самостални напредак како у C# тако и у било којем другом објектно-оријентисаном језику.
Курс је у току.
Курс је намењен како почетницима, тако и људима са основним познавањем програмских језика. Циљ курса је да вас упозна са основним терминологијама и техникама тестирања софтверских производа. Курс траје 4 месеца.
Курс је завршен.
Курс је намењен како почетницима, тако и људима са основним познавањем програмских језика. Циљ курса је да вас упозна са основном синтаксом и програмском логиком у објектно орјентисаном програмском језику С++.
Курс је у току.
Курс у трајању од осам месеци. Циљ курса је да полазник у неколико фаза учењем кроз пројекте овлада веб технологијама.
Онлајн часови. Једноставно и приступачно. Припрема за пријемне испите.
Часови за које не морате губити време на одлазак и повратак. Уштедите време и уклопите часове у ваш распоред. Искусни професори. Редовна комуникација са родитељима, мејлом, телефоном.
Курс је у току.
На овом курсу научићете како да правите интерактивне wеб сајтове учећи основе HTML, CSS, и JavaScript језика - три језика који користе сви модерни веб претраживачи.
Курс је у току.
Курс је намењен полазницима који поседују основно знање следећих технологија: Javascript, HTML, CSS. Потребно је да знају основе програмирања (променљиве, петље, функције, класе и објекте)
Курс је у току.
Курс је намењен полазницима који поседују бар основно познавање Јavascript-a. Потребно је да знају основе програмирања (променљиве, петље, функције, класе и објекте).
Курс је у току.
Онлајн курс у трајању од осам месеци, намењен је полазницима без предзнања из програмирања. Циљ курса је Увести полазнике у основе Јава програмирања (Java Core programming), објектно-оријентисаног програмирања и основе Веб програмирања. На крају курса полазници ће бити оспособљени да направе динамичку Јава Веб апликацију, са више функционалности, која се ослања на базу података.