"2пута2" - Програм учења математике - намењен основцима и средњошколцима

Школа Рајак вам препоручује

Онлајн програм учења математике "2пута2" - два пута по два часа недељно, у виртуелној учионици.

Да ли желите да научите математику?

Да ли желите да до професора стигнете брзо и једноставно?

Да ли желите да вам све што радите са професором буде доступно сво време?

Програм учења "2пута2" нам омогућава да се заједно са учеником фокусирамо на стицање знања и развијaње логичког размишљања. Имамо довољно времена (двадесет часова, десет двочаса месечно) да објаснимо, одговоримо на питања и проверимо стечено знање. Програм је намењен ученицима основних (од петог до осмог разреда) и средњих школа. Цена програма је 6000 динара за месец дана.

Два двочаса недељно омогућавају систематичан рад у току школске године, довољно времена за учење новог, као и за надокнађивање пропуштеног градива. Радимо у малим групама, са индивидуалним приступом ученицима.

Интернет (виртуелна) учионица је одлична симулација реалне учионице (технолошка платформа WizIQ) коју користимо од 2011. године. Омогућава да ученик дође до професора, у договорено време, уз помоћ пар кликова. Предност у односу на класичне часове је што постоје снимци часова (сви часови се снимају и доступни су ученику за преузимање) и профил ученика где су сачувани скриншотови са свих одржаних часова уз наше коментаре и напомене.

Интернет учионица

ШТА НАС ПРЕПОРУЧУЈЕ

Препоручује нас вишегодишње искуство примене програма рада "2пута2". Од 2002. радимо динамиком два двочаса недељно, а од 2011. почиње наша онлајн настава.

Препоручују нас резултати наших ученика постигнути програмом "2пута2".

ПРИЈАВИТЕ СЕ   - Упис у току

Додатне информације можете добити позивом броја +381 62 16 43 066 или на мејл skolarajak@gmail.com