Call Now Button

Онлајн курс Аутоматизација API тестирања за QA Software тестере

Аутоматизација API тестирања – вештина која ће вам донети предност на тржишту рада

НАШЕ ИСКУСТВО

Школа Рајак у свом раду до сада има вишегодишње искуство у образовању полазника за рад у ИТ сектору. Конкретно, када је реч о радној позицији Аутоматизација API за QA Software тестере . Без обзира на то да ли сте почетник или имате искуства, овај курс ће вам помоћи да стекнете или продубите знање о аутоматизацији АПИ-ја.

Концепт рада осмишљен је тако да се курс Аутоматизација API тестирања за QA Software тестере одржава онлајн, путем Zоом платформе. У нашој пракси, овај приступ се показао као врло практичан, јер се од полазника не захтева никакво ангажовање око пута до места одржавања наставе, што свакако штеди и време и новац. За приступ настави потребна је само стабилна интернет конекција, и због тога што се не изискује никакво додатно улагање, ово је омиљени начин рада, како за полазнике, тако и за предаваче.

За кога је овај курс ?

Овај курс је идеалан за QA тестере који желе да надограде своје вештине и стекну конкурентску предност на тружишту. Без обзира на то да ли сте почетник или имате искуства, овај курс ће вам помоћи да стекнете или продубите знање о аутоматизацији API-ја.

Зашто Аутоматизација API тестирања за QA Software тестере?

У савременом развоју софтвера, знање о аутоматизацији API-ја је незаменљиво. API је свуда око нас: мобилне апликације га користе, многи веб сајтови користе разне услуге других сервиса уз помоћ API, паметни уређаји у нашим домовима комуницирају уз помоћ API. Да би сва та комуникација текла глатко, важно је добро тестирати ову функционалност. Управо из овог разлога је област API тестирања изузетно важна.

Како је курс организован?

Онлајн курс Аутоматизација API тестирања за QA Software тестере траје три месеца. Онлајн предавања се одржавају два пута недељно, по два сата (укупно 25 предавања).

Предавања се снимају и снимци предавања су доступни за преузимање, у случају да пропустите неко предавање или желите да поновите оно што сте чули на курсу.

Курс је организован да вам пружи:
– функционално знање
– практичан рад на практичним примерима
– одговоре на питања, везане за посао тестера која немате кога да питате
– три месеца, 25 предавања

Циљ овог курса је да вам пренесе неопходне вештине помоћу којих ћете моћи да се самостално ухватите у коштац са тестирањем API функционалности. Учићете од сјајних предавача, који имају велико искуство у струци и велико искуство у преношењу знања.

План рада

Онлајн курс Аутоматизација API тестирања за QA Software тестере у Школи Рајак је конципиран тако да сви који похађају курс имају приступ лекцијама, па их тако у сваком тренутку могу погледати уколико су пропустили час или желе да се подсете. Такође, материјал са курса доступан је у ПДФ-у, па уз видео и ПДФ формат градива, сви ученици имају прилику да неограничен број пута прелазе садржаје који су обрађени на часовима.

По попуњеном пријавном обрасцу ћете добити додатне информације. У случају да имате питања, закажите консултације или нам се обратите телефоном.

Курс траје три месеца током којих ћета обрадити следеће теме:

  • Основе Java програмског језика за QA
  • Принципи ООП (Објектно оријентисано програмирање)
  • Продубљивање Java знања
  • GIT за Тимски Рад
  • API и Аутоматизација
  • Практична Вежба

Цена онлајн курса Аутоматизација API тестирања за QA Software тестере

Курс траје три месеца и полазаници га плаћају у три месечне рате по 13.500 динара.

Предавања су уторком и четвртком од 20:00 до 22:00, укупно 25 предавања.

Почетак курса је у уторак 05.12. у 20:00

По попуњеном пријавном обрасцу ћете добити додатне информације. У случају да имате питања, закажите консултације или нам се обратите телфоном.

ЗАКАЖИТЕ БЕСПЛАТНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ

Колико је времена потребно за промену каријере? Да ли четири месеца звуче добро?

Ако је одговор потврдан – време је за промене!

Добродошли сте у Школу Рајак, место где се знања стичу на начине који су за наше полазнике најлакши и најпрактичнији. По искуству ђака са којима смо радили, оно по чему смо им остали у сећању, јесте посвећен и стрпљив приступ са искреном жељом да свако ко упише наставни програм стекне у пракси применљива и корисна знања.

Поносни смо на ту чињеницу и надамо се да ћемо упознати још много занимљивих и драгих људи.

НАШИ ПРОФЕСОРИ

Упознајте наше професоре. Иако обрађују различите математичке области, они имају исти циљ – да код сваког полазника школе Рајак развију разумевање за математику и изграде самопоуздање и мотивацију за учење.

МАРКО МИЋИЋ

ОЛГА БАЈЕВА

ЈЕЛЕНА НОВАКОВИЋ

ДУШАН РАПАИЋ

НАШЕ ИСКУСТВО

О томе како је учити математику у школи Рајак, најбоље ће рећи наши студенти и родитељи наших ђака.

Call Now Button