Call Now Button

Онлајн припрема за завршни испит из математике – мала матура

Почните припреме на време.

НАШЕ ИСКУСТВО

Онлајн припрема за завршни испит из математике по плану и програму Школе Рајак

Најбољи начин (често и једини) да се стекне знање је систематичан рад у континуитету.

Уколико је потребна помоћ у припреми и додатни рад, на вама је да изеберете где ће то бити, и ко ће то бити.

Припремама ученика за упис у средње школе применом овог плана и програма се бавимо од 2002., а онлајн припреме организујемо од 2011.

Припрему прилагођавамо сваком ученику у зависности од предзнања са којим долази. Предзнање ученика видимо на Иницијалном тесту, и на основу анализе теста дајемо препоруку о начину припреме, базирану на нашем двадесетогодишњем искуству у припремама. Сво време припрема пратимо напредак кроз периодичне тестове.

Динамика припрема је обично два двочаса недељно. У договору са наставником, на основу његовог искуства и на његову препоруку, може бити и више двочаса недељно. Радимо у малим групама, са индивидуалним приступом ученицима.

Кроз наше припреме за Звршни испит, ми припремамо ученике и за захтеве који их очекују у срењој школи.

На основу нашег искуства предности онлајн припрема су:

Рад од куће – начин рада који штеди време за одлазак и повратак са часова.

Тестирање ученика у више фаза припреме – пратимо напредак сваког ученика и коригујемо план припрема у зависности од резултата тестова.

Профил ученика – „Електронска свеска“ – све што радимо сачувано је на профилу ученика. На нашем веб порталу, сваки ученик има профил, где су хронолошки сачуване слике онога што смо радили у интенет учионици (Zoom платформа), са коментарима који указују на грешке које је ученик учинио.

Није потреба инсталација додатног софтвера, није потребна додатна опрема, само рачунар и слушалице са микрофоном.

Иницијални тест из математике Школе Рајак

Сваки ученик, пре него што крене са припремама, ради Иницијални тест из математике Школе Рајак. Иницијални тест ће вам показати реалну слику тренутног нивоа знања ученика из математике. Ова слика је нарочито важана за ученике осмог разреда јер може да помогне и у избору средње школе коју ће уписати.

На основу анализе овог теста, даћемо препоруке за програм рада, како би максимално унапредили знање и математичке вештине ученика. Знање и вештине ће донети боље оцене у школи и допринети самопоуздању.
Иницијални тест и препоруке води професор Илија Рајак, оснивач Школе Рајак.

Ко је професор Илија Рајак?

Професор Илија Рајак има више од тридесет година искуства у подучавању математике, физике и основа електротехнике. Радио је са ученицима основних и средњих школа, студентима техничких факултета. Његово богато искуство чини га идеалним ментором за програм припреме Завршног испита.

Симулација завршног испита из математике

Симулацију Завршног испита из математике организујемо 8. јуна (субота) у 10:00
Саставни део програма припрема је симулација Завршног испита. Радимо пробу Завршног испита, десетак дана пре одржавања самог испита, у исто време када је и сам испит, истог трајања у истим условима. То нам омогућава да са ученицима, у последњој недељи припрема, порадимо на детаљима које уочимо на Пробном тесту.
Детаљи на које утичемо у последњој недељи припрема су пре свега у приступу тесту, организацији времена и редоследу израде задатака, концентрацији.

Цена припрема за Завршни испит

На основу резултата и анализе Иницијалног теста Школе Рајак, ми ћемо препоручити најбољу опцију.
Програм учења математике „2пута2“ је програм рада у малим групама са индивидуалним приступом.

Опције учењаЦене
Програм „2пута2“ – два двочаса недељно (8 двочаса месечно)9.000,00 динара/месец
Три двочаса недељно (12 двочаса месечно)13.500,00 динара/месец
Четири двочаса недељно (16 двочаса месечно)18.000,00 динара/месец
Пет двочаса недељно (20 двочаса месечно)22.500,00 динара/месец

Поклон за вас - преузмите га

Припремили смо вам формуле и дефиниције за завршни испит. Све на једном месту, систематизовано по областима, уз додатна објашњења.

Овим скупом формула и дефиниција желимо да помогнемо ученицима да се што боље припреме за завршни испит.

ПРЕУЗМИ ФОРМУЛЕ И ДЕФИНИЦИЈЕ ЗА ЗАВРШНИ ИСПИТ

ЗАКАЖИТЕ БЕСПЛАТНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ

Било да се ради о ученицима који желе да у сваком тренутку буду сигурни у своје знање из математике или су у питању припреме за завршни испит, пријемни испит за упис на факултет или припрему испита на факултету – професори из Школе Рајак увек су ту за своје ђаке.

Пратећи распореде обавеза пријављених ученика, а у складу са њиховим потребама, заједно осмишљавамо план рада и дајемо предлог за број сусрета који је адекватан како би се градиво у потпуности савладало, а сваки ђак добио потребно знање и самопоуздање када је математика у питању.

Јавите нам се попуњавањем контакт форме и убрзо након тога бићете контактирани како бисмо се договорили програму рада прилагођеном вашим потребама. Савладајте градиво из математике – вежбајте са професорима Школе Рајак!

НАШИ ПРОФЕСОРИ

Упознајте наше професоре. Иако обрађују различите математичке области, они имају исти циљ – да код сваког полазника школе Рајак развију разумевање за математику и изграде самопоуздање и мотивацију за учење.

АНЂА ДЕНИЋ

СЕБАСТИАН НОВАК

ДАВИД СМИЉАНИЋ

ИГОР ТИЦА

НАШЕ ИСКУСТВО

О томе како је учити математику у школи Рајак, најбоље ће рећи наши студенти и родитељи наших ђака.

Call Now Button