Call Now Button

Ексел Напредни Курс – Постаните Ексел Експерт!

Да ли сте знали да је у најранијој фази настанка Ексела, софтвер могао да обради укупно 16.035 редова, али се тај број током времена повећао на више од милион?
Извор – сајт https://www.excelhelp.com/

НАШЕ ИСКУСТВО

Школа Рајак основана је 2002.године. Од тада, па до данас, било је доста промена (на боље) и доста новина које су утицале на то да наша школа сада буде приступачнија не само основцима, средњошколцима и студентима, него и оним полазницима који су одавно завршили своје формално образовање.

Али, са учењем се никада не престаје, зар не? Заправо, никада не би требало да се престане.

Ако сте међу онима који сматрају да би кроз живот требало непрестано учити и стицати нове вештине – онда се јако радујемо што сте баш сада на нашем сајту!

Наше искуство

Ово је само једна од информација која иде у прилог томе да је функционалност Ексела све већа, а самим тим и да његова популарност и заступљеност у раду већ пар година бележи узлазни тренд.

Шта нам све ово говори?

Рапидна популарност Ексела и траженост знања рада у њему даје доста простора за пословне експанзије свих оних који тренутно стање препознају као прилику да још више унапреде своје вештине.

Да ли сте међу онима који сматрају да је дошло време за грађење нових пословних прилика, тако што ћете инвестирати у знање?
Истражите зашто је Ексел напредни курс толико користан и шта све можете да радите ако постанете Ексел експерт.

Имајући у виду чињеницу да је знање потребно у сваком старосном добу, донели смо одлуку да уведемо и курсеве који покривају сферу програмирања, и да их приближимо полазницима који су заинтересовани за ту тематику. Тако, данас у Школи Рајак, можете похађати курс за QA Software Тестере, QA Tester курс, Python курс, Machine learning курс, Онлајн Jава курс програмирања, али и курсеве за Ексел – и то основни и напредни ниво.

Када је реч о Ексел курсевима, они су настали као резултат посвећеног рада наших предавача који, захваљујући својим вештинама могу на јасан и брз начин да пренесу знања о функционисању Ексела и максималном искоришћењу свих његових функција. Имајући у виду да полазницима пружимо прилику за што комфорније усвајање знања, Ексел курс напредног нивоа одржава се онлине, путем платформе која не обавезује кориснике ни на какву додатну опрему, осим уређаја за праћење наставе. Саветујемо да се курс прати преко рачунара због боље прегледности и лакшег коришћења самог програма.

Предавачи у Школи Рајак у сваком тренутку су доступни за питања које полазници имају. Са жељом да се знање усвоји кроз развијен специфичан начин размишљања, који је орјентисан ка проналажењу најпогоднијег решења за било коју врсту проблема, сваком полазнику приступамо са пуно пажње. Настојимо да осигурамо окружење које је пријатно и у којем сви имају прилику да комуницирају неспутано и да буду самоуверени у свом обраћању. Систематичан и посвећени приступ наших професора анулира све (евентуалне) аверзије које полазници имају при помисли на комплекснији рад у Екселу, дајући им потпуно другачију перспективу размишљања, која открива бројне могућности у којима коришћење Ексела олакшава свакодневни рад служећи се са великим бројем пречица, различитих функција и пивот табела.

Структурираност форме преношења знања путем нашег курса је врло важна, и због тога верујемо да је обука уз Ексел напредни курс боље решење него покушај самосталног учења, јер у сваком моменту наши предавачи имају јасно дефинисане етапе у раду, са логиком која стоји иза сваке функције.
Зато – одлучите се за поуздану подршку!

Потребно предзнање?

Како је у питању Ексел напредни курс – потребно је знање и искуство у раду са Екселом, како би полазници лакше могли да испрате све процесе. Знање није неопходно да буде у високом рангу, али је свакако потребно у оној мери која ће омогућити потпуно разумевање свих напредних функција које Ексел има.

Шта можете уз знање напредног Ексел курса да радите?

Рад са пивот табелама и графиконима, DAX формулама, Data modeling, консолидовање података, динамички низови и функције, разне врсте напредних анализа попут what-if анализе, напредне обраде текстуалних и датумских података, рад који се односи на обрађивање изузетно велике количине података из других извора уз коришћење формуле Power Query, припрема извештаја и контролне табле (дашборда), ВБА и макрои, Web scraping са WEBSERVICE и FILTERXML.

На којим радним позицијама помаже напредни курс Ексела?

Свако радно место у чијем је опису комплексан рад са великом количином података који се користе за разне извештаје, евиденције или презентације подразумева и рад са напредним функцијама Ексела. Зато стојимо појединцима и фирмама на располагању како бисмо обучили све кандидате за рад, и како бисмо им пренели вештине које су неопходне за другачији и једноставнији приступ у решавању сваког задатка.

План рада

Шта полазнике очекује током трајања напредног Ексел курса и како је курс осмишљен?

Припремите се за доста нових увида и прегршт нових сазнања!

Ексел напредни курс је прилагођен тако да по садржају покрива све напредне функције и формуле унутар Ексела, и то знање је надоградња основном нивоу познавања овог програма. Курс се састоји из 16 лекција, а одржава се два двочаса недељно. Укупно трајање курса је 8 недеља, а за рад није потребна додатна опрема осим рачунара са инсталираним програмима Ексел и Zoom. Након сваког часа, шаље се материјал у виду табела и подсетника шта је рађено.

Предавач

Ко води Ексел напредни курс у Школи Рајак?

Предавач Ексел куресева је Бора Вукић који води основни и напредни Ексел курс. Бора има богато искуство у раду са Екселом и до сада је радио на обучавању доста професионалаца који су желели да унапреде своје пословне вештине у овом пољу.

Бора настоји да сваки сусрет буде пријатан и да полазници имају потпуну слободу у постављању питања и тражењу појашњења, ако су им она потребна.

Занимљив, мотивишући и подржавајући приступ предавању и раду са полазницима курса је оно што су наши досадашњи полазници истакли као предност рада са предавачима из Школе Рајак, тако да ће и рад са Бором бити управо такав.

Цена Ексел курса

Инвестиција у Ексел напредни курс је —- динара и износ је могуће платити у —- рате.

Закажите час или бесплатне консултације

Било да желите самостално да се пријавите на Ексел напредни курс или фирма у којој радите жели да организује обуку за своје запослене – све информације у вези курса и пријаве на њега добићете заказивањем бесплатних консултација.

Ово је први корак свих који су похађали било коју едукацију у организацији Школе Рајак, без обзира о ком курсу да је реч. Након контактирања наших саветника путем контакт форме, детаљно објашњавамо полазницима које области обрађује Ексел напредни курс, и помажемо полазницима у идентификацији у чему им курс може помоћи и која то знања и вештине похађањем курса могу да стекну.

Ако сте спремни за усавршавање и стицање нових знања уз која ћете постати Ексел експерт – јавите нам се!

ЗАКАЖИТЕ БЕСПЛАТНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ

Колико је времена потребно за промену каријере? Да ли четири месеца звуче добро?

Ако је одговор потврдан – време је за промене!

Добродошли сте у Школу Рајак, место где се знања стичу на начине који су за наше полазнике најлакши и најпрактичнији. По искуству ђака са којима смо радили, оно по чему смо им остали у сећању, јесте посвећен и стрпљив приступ са искреном жељом да свако ко упише наставни програм стекне у пракси применљива и корисна знања.

Поносни смо на ту чињеницу и надамо се да ћемо упознати још много занимљивих и драгих људи.

НАШИ ПРОФЕСОРИ

Упознајте наше професоре. Иако обрађују различите математичке области, они имају исти циљ – да код сваког полазника школе Рајак развију разумевање за математику и изграде самопоуздање и мотивацију за учење.

АНЂА ДЕНИЋ

СУЗАНА ИСАКОВ

МАРКО МИЋИЋ

ОЛГА БАЈЕВА

НАШЕ ИСКУСТВО

О томе како је учити математику у школи Рајак, најбоље ће рећи наши студенти и родитељи наших ђака.

Call Now Button