Call Now Button

Онлајн приватни часови математике за факултет

Уз квалитетну припрему, осигурајте највиши степен успешности на испитима из математике током студирања.

НАШЕ ИСКУСТВО

Школа Рајак се припремама за приватне часове математике факултет бави од почетка двехиљадитих, тачније, од 2002. године. Требало је мање од десет година да прође како би се онлајн формат усталио у већи део нашег свакодневног живота, па су тако и наше припреме од 2011. доступне и у онлајн формату. 

Специјализовани смо да пренесемо знања која су од највеће важности за полагање испита из математике на Факултету техничких наука, као и на факултетима техничких наука. У прилици смо да свим нашим студентима пружимо комплетну услугу која ће их припремити да што квалитетније приступе полагању испита из математике и да га положе са што што већим успехом.

Приватни часови математике за студенте

Онлајн приватни часови математике за студенте су добра oпција из више разлога, попут уштеде у времену и новцу, неограниченошћу боравка на одређеном месту јер се часовима може приступити са било које локације путем уређаја који има приступ интернету. Наши предавачи своје часове одржавају путем Zoomа, платформе са којом је велики број људи имао искуства, која је врло лака и једноставна за коришћење. 

Онлајн приватни часови математике за студенте од стране предавача из Школе Рајак одржавају се у складу са потребама студената – могуће је купити само један двочас, или се пак посветити темељним припремама у трајању од месец дана, са пет двочаса недељно. Ако студенти имају веће изазове са математиком, припрема за успешно полагање испита на факултетима требала би да подразумева већи број сусрета са професором. 

Управо овакво конципирана настава даје прилику за индивидуалан и посвећен приступ сваком студенту, што је нешто чему одувек тежимо.

Области које обухватамо

Области које својом експертизом покривамо наведене су у наставку.

 1. За студенте који похађају Факултет техничких наука у Новом Саду, часови које одржавамо се односе за све смерове са тог факултета:
  • Математика 1, 2 и 3.
  • Математичке анализе 1 и 2.
  • Алгебра.
  • Вероватноћа и математичка статистика.
  • Математичке методе 1, 2 и 3.
  • Основа електротехнике 1 и 2.
 1. За студенте техничких наука Универзитета у Београду, предмети и наставне области које часовима покривамо су у наставку.
  • На Технолошко-металуршком факултету часови одговарају предметима
  • Математика 1 и 2, Елементи више математике 1 и 2.
  • На ЕТФ Математика 1, 2 и 3.
  • На РАФ Линеарна алгебра и аналитичка геометрија, Математичка анализа и
  • Алгебра.
  • На Рударско-геолошком Математика 1 2 и 3.
  • На грађевинском факултету Математичка анализа 1 и2, Линеарна алгебра и статистика.
  • На Машинском факултету Математика 1, 2 и 3.

Koје факултете похађају наши студенти?

Математика као предмет често је заступљена кроз наставне програме више факултета. Рад наших професора на томе да се студентима пруже најквалитетнији онлајн приватни часови математике

за факултет, нужно имплицира детаљно праћење студијског плана и програма.

Сходно томе, у прилици смо да помогнемо свим студентима који студирају:

 • ФТН
 • ЕТФ
 • ФОН
 • Машински факултет
 • Грађевински факултет
 • Рударско – геолошки факултет
 • Технолошки факултет.

Припрема за испите из математике

Припрема за испит из математике, као крајњи циљ не подразумева само уписану оцену у индекс. Сматрамо да је знање и разумевање нешто што увек треба да буде најважније и због тога предано радимо на томе да сваки наш студент разуме процесе који воде до коначног решења сваког математичког задатка. 

Учење са разумевањем је нешто што заувек остаје као знање које се касније, у истом или измењеном облику, може употребити у другим математичким предметима као и у доста животних ситуација. Овакав начин усвајања знања не прети да усвојено буде заборављено, а само то је заиста прави начин и пут који треба бирати. Градиво које је научено напамет у већини случајева не може бити интерпретирано на најбољи могући начин, и оно што је најважније – професори на катедри то примећују. 

Због тога, за све који желе више од положеног испита у години – професори из Школе Рајак су ту да помогну.

Наши професори

Ко су професори захваљујући којима су онлајн приватни часове математике за факултет могући? 

Наши професори су пре свега људи који знају како да своје знање пренесу на лак, једноставан и кристално јасан начин. Искуство у пракси и раду са великим бројем студената им је помогло да открију „праву формулу“ за успешан приступ, а позитивни коментари као повратна реакција студената са којима радимо је потврда да смо на правом путу. 

Цена приватних часова математике за факултет

Онлајн приватни часови математике за факултет могу се заказати као појединачни двочас или као припрема која траје месец дана, са сусретима од пет двочаса недељно. Ако се одлучите за појединачне часове, цена двочаса је 2.400,00 динара, а цена за припрему испита уз пет сусрета недељно за месец дана износи 22.500,00 динара.

ЗАКАЖИТЕ БЕСПЛАТНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ

Било да се ради о ученицима који желе да у сваком тренутку буду сигурни у своје знање из математике или су у питању припреме за завршни испит, пријемни испит за упис на факултет или припрему испита на факултету – професори из Школе Рајак увек су ту за своје ђаке.

Пратећи распореде обавеза пријављених ученика, а у складу са њиховим потребама, заједно осмишљавамо план рада и дајемо предлог за број сусрета који је адекватан како би се градиво у потпуности савладало, а сваки ђак добио потребно знање и самопоуздање када је математика у питању.

Јавите нам се попуњавањем контакт форме и убрзо након тога бићете контактирани како бисмо се договорили програму рада прилагођеном вашим потребама. Савладајте градиво из математике – вежбајте са професорима Школе Рајак!

НАШИ ПРОФЕСОРИ

Упознајте наше професоре. Иако обрађују различите математичке области, они имају исти циљ – да код сваког полазника школе Рајак развију разумевање за математику и изграде самопоуздање и мотивацију за учење.

ЈЕЛЕНА НОВАКОВИЋ

ОЛГА БАЈЕВА

СУЗАНА ИСАКОВ

ДАРКО РАНДЕЉ

НАШЕ ИСКУСТВО

О томе како је учити математику у школи Рајак, најбоље ће рећи наши студенти и родитељи наших ђака.

Call Now Button