Call Now Button

Онлајн приватни часови математике

Сада је право време за стицање сигурности и самопоуздања у математици. Положи све контролне, колоквијуме и испите са високом оценом и лакоћом!

НАШЕ ИСКУСТВО

Још од 2002. године Школа Рајак са пуно успеха помаже основцима (од петог до осмог разреда), средњошколцима и студентима када су у питању приватни часови математике. Идеја нам је одувек била да прилагодимо наставу сваком полазнику понаособ, да пренесемо знање на начин који је јасан и разумљив и да таквим приступом приближимо математику што већем броју ученика.

Математика није баук и не учи се напамет. Математику је потребно разумети, а да би се то постигло некада је потребно само време и добар педагог. 

Професори у нашој школи, поред тога што имају богату каријеру, имају и истанчан сензибилитет према томе како се најбоље може приступити настави, а да она буде најкориснија за ученике. Сваком нашем полазнику прилазимо са великом пажњом, градећи поверење у том односу, како би ђаци могли без устручавања да питају све што им није јасно. 

Онлајн приватни часови математике за основце, средњошколце и студенте, захваљујући својој форми, доступни су свим ученицима јер се настава обавља путем Zоом-а. Лако договарање око термина, као и јасан и разумљив педагошки приступ чине да часови математике у школи Рајак буду прави пут ка знању које остаје у сећању за цео живот.

Приватни часови математике за основце

Ако постоје изазови у разумевању матетатике, они се код деце у највећем броју случајева испоље током основне школе. Због постављања добрих основа и стицања знања из математике које се током школовања само надограђује, важно је учити на прави начин. Ученицима од петог до осмог разреда основне школе помажемо да разумеју и савладају градиво, али и настојимо да им математику приближимо и представимо као занимљив и интересантан предмет. 

Наши приватни часови математике за основце обрађују сваку наставну област, припремајући их не само за добар резулат на писменим задацима и за малу матуру, већ и за стицање знања које ће им у вишим разредима бити основа за компликованије градиво.

Приватни часови математике за средњошколце

Без обзира на средњу школу која се похађа, професори математике из школе Рајак су спремни и компетентни да помогну сваком средњошколцу. Наши приватни часови из математике покривају сваку област, а професори су ту да средњошколцима на што једноставнији начин разјасне све недоумице које имају. Сваке године радимо са средњошколцима који су будући бруцоши, припремајући их на пријемни испит на Факултету техничких наука, али и осталим факултетима. 

Без обзира на жељени смер, приватни часови математике за средњошколце ће бити велика помоћ при упису свих факултета, а динамика часова се одређује у договору са сваким полазником понаособ.

Приватни часови математике за студенте

Часови математике за студенте који похађају ФТН, ФОН, ЕТФ, Машински, Грађевински, Рударско-геолошки или Технолошки факултет, одржавају професори који су упознати са наставним планом и програмом у овим образовним институцијама, и тако без обзира на уписани смер – сваки студент може да нам се јави и закаже час из математике. У договору са студентима, заказујемо термине у динамици коју полазници изаберу. 

Приватни часови математике за студенте се одржавају путем Zоом платформе, индивидуално или у мањим групама.

Приватни часови математике за студенте у школи Рајак одржавају се од стране професора математике који имају дугогодишње искуство у раду са студентима, тако да је приступ једноставан и апсолутно подређен потребама студената.

Припрема за пријемни испит из математике

Сада већ више од двадесет година припремамо студенте за пријемни испит из математике на Факултету техничких наука. Ова образовна установа нуди бројне могућности, а у зависности од студијског програма који се одабере – зависи и то да ли ће пријемни испит бити делимично или у целини из математике. 

Без обзира на изабрани програм, наши професори се воде стратегијама у припреми за пријемни испит из математике, које су се до сада показале као изузетно учинковите, а у прилог томе говоре и постигнути успеси наших студената на пријемним испитима. 

Цене припрема за пријемни испит из математике формирају се на месечном нивоу, а зависе од броја двочаса који се одржавају на недељном нивоу.

Цена приватних часова математике

ЗАКАЖИТЕ БЕСПЛАТНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ

Било да се ради о ученицима који желе да у сваком тренутку буду сигурни у своје знање из математике или су у питању припреме за завршни испит, пријемни испит за упис на факултет или припрему испита на факултету – професори из Школе Рајак увек су ту за своје ђаке.

Пратећи распореде обавеза пријављених ученика, а у складу са њиховим потребама, заједно осмишљавамо план рада и дајемо предлог за број сусрета који је адекватан како би се градиво у потпуности савладало, а сваки ђак добио потребно знање и самопоуздање када је математика у питању.

Јавите нам се попуњавањем контакт форме и убрзо након тога бићете контактирани како бисмо се договорили програму рада прилагођеном вашим потребама. Савладајте градиво из математике – вежбајте са професорима Школе Рајак!

НАШИ ПРОФЕСОРИ

Упознајте наше професоре. Иако обрађују различите математичке области, они имају исти циљ – да код сваког полазника школе Рајак развију разумевање за математику и изграде самопоуздање и мотивацију за учење.

ДАРКО РАНДЕЉ

АЛЕКСАНДАР СИМИЋ

АНЂА ДЕНИЋ

СУЗАНА ИСАКОВ

НАШЕ ИСКУСТВО

О томе како је учити математику у школи Рајак, најбоље ће рећи наши студенти и родитељи наших ђака.

Call Now Button