Call Now Button

Онлајн приватни часови математике за средњошколце

Градиво из математике у средњој школи некада зна бити компликовано.
Помажемо средњошколцима да га савладају на једноставан и разумљив начин.

НАШЕ ИСКУСТВО

Школа Рајак своје едукативно путовање започела је пре више од двадесет година, тачније 2002.године. Од тада па до данас, одржали смо огроман број приватних часова математике за средњошколце, основце и студенте. Од 2011.године, ослушкујући промене које су са собом носили све чешћи дигитални напреци и развој технологије, у понуду смо уврстили програм онлајн часова математике под називом „2пута2“, који прати динамику од два сусрета седмично у трајању од по 90 минута (двочас). Практикујући онлајн одржавање часова које је практично и има бројне предности, прилагодили смо се атрактивнијем начину наставе и више смо доступни баш сваком ученику којем затреба помоћ.

Када је реч о средњошколцима, пратећи наставни план по којем се настава из математике одвија, ђацима можемо понудити приватне часове за све средњошколске разреде.

Области које обухватамо

Онлајн приватни часови математике за средњошколце које одржавамо покривају градиво математике из свих средњих школа, без обзира на смер који ђак похађа. Тако да, било да се ради о средњој школи која је базирана на друштвеним или пак на природним наукама, професори из Школе Рајак су упућени у наставни план, па тако средњошколци могу да добију темељну припрему како за предстојећи контролни или писмени задатак, тако и за разјашњења свих недоумица у вези градива које је обрађено на часу.

Поред ове сврхе, часови се могу резервисати и за припрему за полагање пријемног испита на факулет. Припреме за упис на факултет посебно се односе на све будуће бруцоше ФТН-а. У овом домену имамо искуство које датира од самом почетка рада Школе Рајак, дакле – више од двадесет година. Онлајн приватни часови математике за средњошколце који су тематски припрмљени за полагање пријемног на факултетима се од 2011. године одржавају и у онлајн форми. Овај практичан и једноставан формат наставе омогућава сваком будућем студенту да наставу испрати са било које локације, што са собом носи бројне повољности.

Припрема за контролне из математике

Да ли припрема за контролне из математике подразумева учење градива само када се провера знања ближи? Мишљења смо да рад у континуитету даје далеко боље резултате, а и у пракси је поступно учење лакше и без стреса. Зато, саветујемо свим ђацима да се (евентуална) неразумевања неких математичких задатака решавају чим се иста уоче, непосредно након школског часа. На тај начин лакше је и ученицима, а и предавачима. 

Али, ако је ситуација другачија, какве опције ђаци имају? 

Онлајн приватни часови математике за средњошколце у Школи Рајак конципирана су и за оне ђаке којима није потребно више времена у раду са нашим професорима јер се ради о делимичном неразумевају неког сегмента или области. Тада ученици могу заказати двочас или више двочаса, сходно потреби. За темељније припреме, организујемо двочасе два пута седмично у трајању од месец дана. Овакав систематичан и свеобухватан приступ разјешњењу свих математичких недоумица показао се као учинковит, и у пракси је дао добре резултате јер су ученици спремно дочекали проверу знања из математике. 

Наши професори

Сматрамо да је вичност у преношењу знања један од најважнијих фактора успеха (поред рада и марљивости) наших ђака. Баш из тог разлога, сваки наш професор има сензибилитет за индивидуалан приступ сваком ученику. Деца различито схватају и процесуирају ствари, па је спремност на флексибилност у пружању објашњења итекако важна. Поред тога, професори имају богато педагошко искуство, што их ставља у ранг оних предавача који су кадри да се изборе и са највећим изазовима у пракси, остварујући притом потпуно разумевање математике код средњошколаца. 

 

Онлајн приватне часове математике за средњошколце одржавају:

Цена приватних часова математике за средњошколце

Сходно потребама наших ђака, можемо понудити више опција када су онлајн приватни часови математике за средњошколце у питању.

ОбластиЦене
Двочас који траје 90 минута2.400,00 динара.
Програм „2пута2“ – два двочаса седмично у трајању од месец дана9.000,00 динара
Три двочаса седмично у трајању од месец дана13.500,00 динара.
Четири двочаса седмично у трајању од месец дана18.000,00 динара.
Пет двочаса седмично у трајању од месец дана22.500,00 динара.

ЗАКАЖИТЕ БЕСПЛАТНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ

Било да се ради о ученицима који желе да у сваком тренутку буду сигурни у своје знање из математике или су у питању припреме за завршни испит, пријемни испит за упис на факултет или припрему испита на факултету – професори из Школе Рајак увек су ту за своје ђаке.

Пратећи распореде обавеза пријављених ученика, а у складу са њиховим потребама, заједно осмишљавамо план рада и дајемо предлог за број сусрета који је адекватан како би се градиво у потпуности савладало, а сваки ђак добио потребно знање и самопоуздање када је математика у питању.

Јавите нам се попуњавањем контакт форме и убрзо након тога бићете контактирани како бисмо се договорили програму рада прилагођеном вашим потребама. Савладајте градиво из математике – вежбајте са професорима Школе Рајак!

НАШИ ПРОФЕСОРИ

Упознајте наше професоре. Иако обрађују различите математичке области, они имају исти циљ – да код сваког полазника школе Рајак развију разумевање за математику и изграде самопоуздање и мотивацију за учење.

ЈЕЛЕНА НОВАКОВИЋ

ИЛИЈА РАЈАК

ДАРКО РАНДЕЉ

СУЗАНА ИСАКОВ

НАШЕ ИСКУСТВО

О томе како је учити математику у школи Рајак, најбоље ће рећи наши студенти и родитељи наших ђака.

Call Now Button