Call Now Button

Онлајн приватни часови математике за средњошколце

Градиво из математике у средњој школи некада зна бити компликовано.
Помажемо средњошколцима да га савладају на једноставан и разумљив начин.

НАШЕ ИСКУСТВО

Школа Рајак своје едукативно путовање започела је пре више од двадесет година, тачније 2002.године. Од тада па до данас, одржали смо огроман број приватних часова математике за средњошколце, основце и студенте. Од 2011.године, ослушкујући промене које су са собом носили све чешћи дигитални напреци и развој технологије, у понуду смо уврстили програм онлајн часова математике под називом „2пута2“, који прати динамику од два сусрета седмично у трајању од по 90 минута (двочас). Практикујући онлајн одржавање часова које је практично и има бројне предности, прилагодили смо се атрактивнијем начину наставе и више смо доступни баш сваком ученику којем затреба помоћ.

Када је реч о средњошколцима, пратећи наставни план по којем се настава из математике одвија, ђацима можемо понудити приватне часове за све средњошколске разреде.

Области које обухватамо

Онлајн приватни часови математике за средњошколце које одржавамо покривају градиво математике из свих средњих школа, без обзира на смер који ђак похађа. Тако да, било да се ради о средњој школи која је базирана на друштвеним или пак на природним наукама, професори из Школе Рајак су упућени у наставни план, па тако средњошколци могу да добију темељну припрему како за предстојећи контролни или писмени задатак, тако и за разјашњења свих недоумица у вези градива које је обрађено на часу.

Поред ове сврхе, часови се могу резервисати и за припрему за полагање пријемног испита на факулет. Припреме за упис на факултет посебно се односе на све будуће бруцоше ФТН-а. У овом домену имамо искуство које датира од самом почетка рада Школе Рајак, дакле – више од двадесет година. Онлајн приватни часови математике за средњошколце који су тематски припрмљени за полагање пријемног на факултетима се од 2011. године одржавају и у онлајн форми. Овај практичан и једноставан формат наставе омогућава сваком будућем студенту да наставу испрати са било које локације, што са собом носи бројне повољности.

Иницијални тест из математике Школе Рајак

Сваки ученик пре него што крене са часовима, имаће прилику да уради Иницијални тест из математике Школе Рајак. На основу резултата овог теста, пружићемо вам персонализоване препоруке за програм рада, како бисте максимално унапредили своје знање и математичке вештине. Знање и вештине ће вам донети боље оцене на контролним и писменим задацима, и донети самопоуздање. Иницијални тест и препоруке води професор Илија Рајак, оснивач Школе Рајак. 

Ко је професор Илија Рајак? 

Професор Илија Рајак има више од тридесет година искуства у подучавању математике, физике и основа електротехнике. Радио је са ученицима основних и средњих школа, тако и на нивоу високошколског образовања. Његово богато искуство чини га идеалним ментором за ваше учење. 

Наши професори

Сматрамо да је вичност у преношењу знања један од најважнијих фактора успеха (поред рада и марљивости) наших ђака. Баш из тог разлога, сваки наш професор има сензибилитет за индивидуалан приступ сваком ученику. Деца различито схватају и процесуирају ствари, па је спремност на флексибилност у пружању објашњења итекако важна. Поред тога, професори имају богато педагошко искуство, што их ставља у ранг оних предавача који су кадри да се изборе и са највећим изазовима у пракси, остварујући притом потпуно разумевање математике код средњошколаца. 

 

Цена приватних часова математике за средњошколце

Сходно потребама наших ђака, можемо понудити више опција када су онлајн приватни часови математике за средњошколце у питању.
На основу резултата и анализе Иницијалног теста Школе Рајак ми ћемо препоручити најбољу опцију.
Програм учења математике „2пута2“ је програм рада у малим групама са индивиуалним приступом.

Опције учењаЦене
Индивидуални двочас (90 минута)2.400,00 динара.
Програм „2пута2“ – два двочаса недељно (8 двочаса месечно)9.000,00 динара/месец
Три двочаса недељно (12 двочаса месечно)13.500,00 динара/месец
Четири двочаса недељно (16 двочаса месечно)18.000,00 динара/месец
Пет двочаса недељно (20 двочаса месечно)22.500,00 динара/месец

ЗАКАЖИТЕ БЕСПЛАТНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ

Било да се ради о ученицима који желе да у сваком тренутку буду сигурни у своје знање из математике или су у питању припреме за завршни испит, пријемни испит за упис на факултет или припрему испита на факултету – професори из Школе Рајак увек су ту за своје ђаке.

Пратећи распореде обавеза пријављених ученика, а у складу са њиховим потребама, заједно осмишљавамо план рада и дајемо предлог за број сусрета који је адекватан како би се градиво у потпуности савладало, а сваки ђак добио потребно знање и самопоуздање када је математика у питању.

Јавите нам се попуњавањем контакт форме и убрзо након тога бићете контактирани како бисмо се договорили програму рада прилагођеном вашим потребама. Савладајте градиво из математике – вежбајте са професорима Школе Рајак!

НАШИ ПРОФЕСОРИ

Упознајте наше професоре. Иако обрађују различите математичке области, они имају исти циљ – да код сваког полазника школе Рајак развију разумевање за математику и изграде самопоуздање и мотивацију за учење.

ОЛГА БАЈЕВА

ЈЕЛЕНА НОВАКОВИЋ

ИЛИЈА РАЈАК

ДАРКО РАНДЕЉ

НАШЕ ИСКУСТВО

О томе како је учити математику у школи Рајак, најбоље ће рећи наши студенти и родитељи наших ђака.

Call Now Button