Call Now Button

Онлајн припрема за пријемни испит из математике на ФТН-у

Радимо у малим групама са индивидуалним приступом. Број двочаса недељно може бити два, три, четири или пет, зависи од вашег предзнања.

НАШЕ ИСКУСТВО

Који смер изабрати

Питање је о коме размишља велики број вас, ученика завршне године средње школе.

ФТН је једна од опција пред вама и има бројне смерове. Пријемни испит је из математике, или је једним делом из математике, у зависности од тога за који се студијски програм одлучите.
Предност ФТН-а је што можете једним пријемним испитом конкурисати на више сродних смерова.
Можете полагати и више пријемних испита за сродне смерове, али зашто би то радили?

Пример – Уколико желите да студирате на неком од програмерских смерова, можете полагати пријемни П1 за програмерске смерове на академским студијама, и пријемни П9 на струковним студијама.
Има смисла размишљати на овај начин. Може вам се десити лош дан када полажете пријемни П1, или је предзнање са којим долазите на ниском нивоу, тада је одлична резервна опција П9. Листа од пет жеља вам то омогућава. На прозивци после пријемног можете донети одлуку, да ли ћете нпр. уписати академске студије као самофинасирајући студент или струковне студије на буџет.

Како ми можемо да вам помогнемо

Припремом за пријемни исптит на ФТН-у се бавимо од 2002. године, а од 2011. радимо онлајн припреме. Држимо часове математике и појединих стручних предмете студентима ФТН-а. Управо то искуство нам је омогућило да припреме организујемо не само као припреме за пријемни, већ вас спремамо за студирање.

Када да почнете припреме

Што пре. Уколико припрема завршите раније, можете преостало време искористити за утврђивање градива, ако припреме почнете касно, време не можете вратити.

Како радимо - попуњена сва места у групама - могуће једино припреме кроз индивидуалне часове

Радимо у малим групама са индивидуалним приступом. Сваки ученик ради динамиком која је у складу са његовим предзнањем и посвећеношћу. Термине часова договарате са професором.
Број двочаса недељно може бити два, три, четири или пет,зависи од вашег предзнања. Ви ћете са вашим професором договорити стратегију припрема, а професор ће Вам у томе помоћи својим искуством.

Цена за месец дана, два двочаса недељно је 9000 динара
Цена за месец дана, три двочаса недељно је 13500 динара
Цена за месец дана, четири двочаса недељно је 17500 динара
Цена за месец дана, пет двочаса недељно је 22500 динара

ПРИЈАВИТЕ СЕ – упис у току

Профил ученика

На нашем веб порталу, сваки ученик има свој профил. Сваки одржани час се евидентира сликама (у виду фото галерије). Профил омогућава ученику да понови шта смо радили на претходним часовима, да се подсети где је грешио и шта је научио. Изузетно је важно задржати ниво знања из области које обрадимо током припрема. Профил ученика вам омогућава, да током понављања обрађеног градива, имате подсетник на битне ствари и учињене грешке.

Бићете у друштву искусних наставника и професора – упознајте их.

Можете се пријавити и мејлом

  • Пријавите се слањем мејла на skolarajak@gmail.com или на тел/viber 062 1643066
  • Као наслов мејла ставите: Пријава за онлајн припреме за пријемни испит на ФТН-у
  • У телу мејла наведите Ваше име, презиме и смер/смерове за које бисте да се припремате
  • Након пријаве ћете добити изглед уплатнице, а касније и линк и упутство за приступ првом двочасу.
  • Додатне инфoрмације телефоном/viber на: 062 1643066 или мејлом skolarajak@gmail.com, радним даном од 07:30 до 19:30 и суботом 09:00 до 15:00
  • ЦЕНА: два двочаса недељно 9000 динара за месец, пет двочаса недељно – 22500 динара за месец дана – начин рада зависи од вашег предзнања и времена које имамо на располагању

Желим да се пријавим за Онлајн припрема за пријемни испит из математике на ФТН-у

ЗАКАЖИТЕ БЕСПЛАТНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ

Било да се ради о ученицима који желе да у сваком тренутку буду сигурни у своје знање из математике или су у питању припреме за завршни испит, пријемни испит за упис на факултет или припрему испита на факултету – професори из Школе Рајак увек су ту за своје ђаке.

Пратећи распореде обавеза пријављених ученика, а у складу са њиховим потребама, заједно осмишљавамо план рада и дајемо предлог за број сусрета који је адекватан како би се градиво у потпуности савладало, а сваки ђак добио потребно знање и самопоуздање када је математика у питању.

Јавите нам се попуњавањем контакт форме и убрзо након тога бићете контактирани како бисмо се договорили програму рада прилагођеном вашим потребама. Савладајте градиво из математике – вежбајте са професорима Школе Рајак!

НАШИ ПРОФЕСОРИ

Упознајте наше професоре. Иако обрађују различите математичке области, они имају исти циљ – да код сваког полазника школе Рајак развију разумевање за математику и изграде самопоуздање и мотивацију за учење.

ДАВИД СМИЉАНИЋ

ДАРКО РАНДЕЉ

ИЛИЈА РАЈАК

ЈЕЛЕНА НОВАКОВИЋ

НАШЕ ИСКУСТВО

О томе како је учити математику у школи Рајак, најбоље ће рећи наши студенти и родитељи наших ђака.

Call Now Button