Call Now Button

Machine learning курс

Да ли сте једни од оних које узбуђују могућности вештачке интелигенције?
Machine learning курс пружа прилику да кренете путем своје нове каријере још данас.

НАШЕ ИСКУСТВО

Школа Рајак основана је 2002. године као школа математике и програмирања. Од самог почетка рада, посебну пажњу поклањамо доследном слеђењу визије која постоји више од двадесет година – да се сваком ђаку, студенту или полазнику пружи потпуна посвећеност и висококвалитетна настава.

У жељи да корисницима наших услуга пружимо могућност да уче и о напредним технологијама у информатичком сектору, школа Рајак закључила је сарадњу са IAMAI ACADEMY из Холандијe. Као резултат сарадње креиран је Machine learning курс који је доступaн свима који су заинтересовани за ову област.

Машинско учење је област у програмирању у којој поседујемо завидно искуство. У школи Рајак, можете појединaчано похађати три курса: Python, Математика за машинско учење и курс Машинско учење у пракси; а можете се пријавити и на Machine learning курс који обједињује сва три наведена курса у једну целину.

Потребно предзнање?

Machine learning курс намењен је појединцима који поседују практично искуство у раду са напредним технологија у неком од сегмената ИТ индустрије. Напредно знање математике је неопходно јер овај курс изискује доста математичког знања, па тако неко коме математика није сродна неће се у потпуности пронаћи у овој материји. Курс је кројен по мери правих заљубњеника у математику који имају дубока интересовања за ово научно поље и који ће након завршетка наставе бити обучени за почетни мachine learning ниво. Кроз наставу се покривају концепт модела, концепт података и њиховог квалитета, и сваки полазник биће обучен за израду базичних модела машинског учења и делимично дубоког учења.

План рада

Како изгледа план рада током трајања Machine learning курса?

Курс се одржава онлајн у трајању од четири месеца. Сваки месец резервисан је за рад на посебном сегменту, а настава је конципирана тако да се изводи два пута недељно.

Machine learning курс се састоји од 32 видео лекције уз 32 групне вежбе које се изводе уживо са предавачем. 

  • Током првог месеца, полазници се упознају са основама и значајем машинског учења и вештачке интелигенције. Кроз праксу, предавач приближава стандарде Python библиотеке, као и фунцкије које су потребне у алгоритмима машинског учења. 
  • Други месец резервисан је за учење о томе како се користи Google cloud и како се ради са Google colab инфраструктуром.
  • Трећи месец Machine learning курса посвећује се учењу Uber Ludwig алата за дизајнирање, као и учењу о тренирању и употреби модела дубоког учења. 
  • Завршни месец курса намењен је за рад полазника на пројекту. Том приликом се стечено знање у целости примењује, а надзор и подршка предавача током тог процеса помаже у разјашњавању свих недоумица и потешкоћа са којима се полазници током рада сусрећу.

Плате Machine Learning инжењера

Курс машинског учења који школа Рајак пружа својим полазницима, представља одличну базу за даљу надоградњу знања у сфери машинског учења и вештачке интелигенције. За све оне којима напредне технологије и интелигента решења у ИТ сектору буде искрено интересовање, едуковање је једино право решење, а пут до врхунског стручњака у овој области изискује доста уложеног труда у учење, рад и одржавање сталног корака са најактуелнијим иновацијама у овом пољу. 

Међутим, инвестирање у знање увек се исплати. Као стручњак који вешто барата овом материјом, могуће је постићи изнадпросечну месечну зараду, све у зависности од степена знања и искуства, као и од тога да ли се сарађује са домаћим или иностраним компанијама. Када су у питању месечне Machine Learning плате у Србији, оне се у просеку крећу, у зависности од сениоритета, од 700€ до износа који премашују 2.000€. 

Ова радна позиција је свакако једна од атрактивнијих у ИТ сектору, посебно из разлога што је ово динамична област која је све чешће основа многим напредним софтверским решењима. Како се прогресивно кретање у иновацијама из године у годину креће све узлазнијом путањом, одлука о изучавању машинског учења може се показати као врло мудра, зар не?

Наши професори

Да су професори који предају у школи Рајак професионалци у свом послу – то ће потврдити сваки полазник који се са њима сусрео. 

На месту предавача Machine Learning курса је Владимир Обрадовић, стручњак са више од 14 година искуства у раду са агилним софтверским агенцијама попут Levi9 из Новог Сада и SDL из Амстердама

Владимир више од 9 година ради на пројектима на којима је ангажован од стране светских инвестициониох банака и владиних организација, попут ING Bank из Амстердама, Холандског министарства за инфраструктуру и Европске Медицинске Агенције из Амстердама. Поред тога, Владимир поседује више до деценије дуго искуство као Scrum Master и Technical Product Owner, а у сфери вештачке интелигенције и машинског учења је активан више од 6 година. Поред свих техничких знања, наш предавач поседује и вештине у раду са људима, тако да ће сваки полазник нашег Machine Learning курса бити више него задовољан како са педагошким приступом, тако и са обимом знања и вештина које ће усвојити. 

Цена Machine Learning курса

За укупно трајање овог четворомесечног курса, полазници укупно плаћају 118.800,00 динара. Износ је распоређен на мање уплате и плаћа се кроз четири месечне рате по 29.700,00 динара. За тај инвестирани новац, полазници добијају 32 сусрета са професором у трајању од по два сата, а предавања се одржавају понедељком и четвртком од 20:00 до 22:00.

Закажите курс или бесплатне консултације

Подстакнути сте идејом да напредујете у каријери и имате жељу да улажете у своје знање? Ако је одговор потврдан – већ се радујемо сусрету! Али пре тога, све потребне информације можете добити кроз бесплатне консултације, након којих се можете пријавити на Machine Learning курс. 

Радујемо се сарадњи! 

ЗАКАЖИТЕ БЕСПЛАТНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ

Колико је времена потребно за промену каријере? Да ли четири месеца звуче добро?

Ако је одговор потврдан – време је за промене!

Добродошли сте у Школу Рајак, место где се знања стичу на начине који су за наше полазнике најлакши и најпрактичнији. По искуству ђака са којима смо радили, оно по чему смо им остали у сећању, јесте посвећен и стрпљив приступ са искреном жељом да свако ко упише наставни програм стекне у пракси применљива и корисна знања.

Поносни смо на ту чињеницу и надамо се да ћемо упознати још много занимљивих и драгих људи.

НАШИ ПРОФЕСОРИ

Упознајте наше професоре. Иако обрађују различите математичке области, они имају исти циљ – да код сваког полазника школе Рајак развију разумевање за математику и изграде самопоуздање и мотивацију за учење.

ДАВИД СМИЉАНИЋ

ИЛИЈА РАЈАК

СУЗАНА ИСАКОВ

ЈЕЛЕНА НОВАКОВИЋ

НАШЕ ИСКУСТВО

О томе како је учити математику у школи Рајак, најбоље ће рећи наши студенти и родитељи наших ђака.

Call Now Button