Call Now Button

Онлајн јава курс програмирања

Да ли је Јава курс програмирања пут ка успешној програмерској каријери?
Дошло је време да сазнате одговор кроз сопствено искуство.

НАШЕ ИСКУСТВО

Јава курс програмирања је још један од курсева који су доступни у онлајн форми и у организацији школе Рајак. Школа Рајак, као школа математике и програмирања, постоји од 2002. године и током свих ових година сведочили смо променама у форми преношења знања. Оно што је остало исто јесте посвећеност ученицима и полазницима, као и одржавање високог стандарда квалитета наставе.

Онлајн Јава курс програмирања у нашој школи успешно се одржава од 2012. године. На месту предавача курса је стручњак у раду са Јавом који, захваљујући свом богатом практичном искуству, лако може да препозна могуће изазове полазника и да им на једноставан начин приближи како целу материју, тако и решења њихових проблема. Сматрамо да је транспарентан и отворен однос на релацији предавач – полазник кључан за стварање односа у којем је свима пријатно и где сваки полазник може, без устручавања, да пита за додатно објашњење.

Потребно предзнање?

Јава курс који организујемо, од наших полазника не захтева никакво предзнање из ове струке. Најважније је то да имате жељу за учењем и да сте посвећени настави. Без обира на године, (не)искуство или досадашњу професију – свако ко жели да научи Јава програмирање сада је у прилици да то и постигне. 

План рада

Онлајн Јава курс oпрганизујемо у трајању од четири месеца, а предавања се одржавају два пута недељно, уторком и четвртком од 19:30 до 21:30 путем Zoom платформе.
Прво предавање десете класе онлајн курса Јава програмирања је у уторак 20. фебруара у 19:30 

Градиво је груписано у две целине.
– У првом делу обрађују се основе Јава програмирања и сви кључни концепти овог програмског језика, обухватајући све Јава верзије, почев од верзије од 1.8 до најновије.
На крају овог дела, ви ћете бити оспособљени да примењујете све основне концепте Јава програмског језика кроз конзолну Јава апликацију са више функционалности.
– Када се савладају основе, прелази се на комплексније градиво које обрађује основе рада са базама података и SQL.
Основе рада са базама података и SQL – анализа система и моделовање базе података, коришћење језика за упите према бази података, рад кроз Јава апликацију са базом података, демонстрација више приступа рада са персистенцијом.
На крају друге целине, ви ћете бити оспособљени да примењујете све основне концепте рада са базама података кроз Јава апликацију са више функционалности.
Овако конципиран систем рада намењен је баш за полазнике који се до сада нису сусрели са овом или било којом другом врстом програмирања, пружајући темељна објашњења у вези целокупног процеса рада у конзоли Јава апликације. Како је у питању едукација за објектно орјентисано програмирање, након савладаног Јава курса програмирања полазницима ће се отворити пут даљег пословног напредовања у овом сектору.  

Сва предавања снимамо, тако да увек постоји прилика да полазник предавања погледа више пута, без обзира на то да ли је присуствовао часу или не. Поред снимака предавања, на располагању ће бити и комплетан наставни материјал у ПДФ формату. 

Шта добијате још од онлајн Јава курса програмирања? Поред знања које је основа за будућу каријеру, научићете да развијате и специфичан начин размишљања који је својствен свим програмерима. 

Плате јава програмера

Можда је упис онлајн Јава курса програмирања покренут интересовањем за ову област или са жељом да се изабере атрактивна каријера у једној од најнапреднијих индустрија? Шта год да је био покретач, вероватно би користила и информација колико улагање у овакав вид екукације у будућности може да донесе новца. 

Плате Јава програмера зависе од нивоа знања и искуства, а оно што је сигурно јесте да ћете увек бити у прилици да напредујете ако то заиста желите. Са напредовањем расту и примања, а месечна плата од које се оквирно креће за позицију јуниора у већини фирми износи нешто више од 700€. Сениори имају далеко више година искуства иза себе, па су њихова примања и виша, некада достижу и цифре које прелазе и 4000€.

Ако је програмирање одувек била жеља, да ли сте спремни за нову каријеру? 

Ми сво ту да пружимо максималну подршку.

Наши професори

О Јава курсу знате доста детаља, али ко ће бити предавач? 

Јава курс у школи Рајак води Данијела Шаро, искусан програмер који на пословима програмирања има завидно велики број радних сати. Данијела је своје дугогодишње искуство стекла радом за разне компаније, а педагошки приступ је усавршила учећи претходне генерације како се програмира и припремајући их за почетак њихове нове каријере. 

Цена курса за јава програмирање

Прво предавање десете класе курса Јава програмирања је у уторак 20. фебруара у 20:00
Плаћање курса за Јава програмирање подељено је на месечне рате од по 13.500 динара. Како курс траје четири месеца, сваког месеца се врши назначена уплата. Овакав начин плаћања у ратама у пракси се показао као олакшавајући за наше полазнике, па смо сходно томе одлучили да задржимо могућност оваквог плаћања, без потребе једнократне исплате.

Обратите нам се за савет или препоруку

Да ли смо одговорили на сва питања која имате у вези онлајн Јава курса? 

Уколико имате било шта што бисте питали, слободно нам се јавите и информишите се. Радо ћемо одговорити на свако постаљено питање и разјаснити сваку недоумицу. 

ЗАКАЖИТЕ БЕСПЛАТНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ

Колико је времена потребно за промену каријере? Да ли четири месеца звуче добро?

Ако је одговор потврдан – време је за промене!

Добродошли сте у Школу Рајак, место где се знања стичу на начине који су за наше полазнике најлакши и најпрактичнији. По искуству ђака са којима смо радили, оно по чему смо им остали у сећању, јесте посвећен и стрпљив приступ са искреном жељом да свако ко упише наставни програм стекне у пракси применљива и корисна знања.

Поносни смо на ту чињеницу и надамо се да ћемо упознати још много занимљивих и драгих људи.

НАШИ ПРОФЕСОРИ

Упознајте наше професоре. Иако обрађују различите математичке области, они имају исти циљ – да код сваког полазника школе Рајак развију разумевање за математику и изграде самопоуздање и мотивацију за учење.

СУЗАНА ИСАКОВ

СЕБАСТИАН НОВАК

ДУШАН РАПАИЋ

МАРКО МИЋИЋ

НАШЕ ИСКУСТВО

О томе како је учити математику у школи Рајак, најбоље ће рећи наши студенти и родитељи наших ђака.

Call Now Button