Call Now Button

„2пута2“ – Програм учења математике – намењен основцима и средњошколцима

Онлајн програм учења математике „2пута2“ – два пута по два часа недељно, у виртуелној учионици. Програм учења намењен ђацима основних (од петог до осмог разреда) и средњих школа.

НАШЕ ИСКУСТВО

Програм учења математике „2пута2“

Примена технолошких иновација у часовима математике
ПРИЈАВИТЕ СЕ – упис у току
Програм рада „2пута2“ је пројектован да помири наизглед непомирљиво – математику и „технолошке новотарије“.

Знате већ и сами: математика захтева концентрацију, стрпљење, више покушаја да би решили један проблем и то је начин решавања проблема у реалном животу.

Већина технолошких новотарија све проблеме решава тренутно и нуди бесконачно много избора. Подстичу површност, нуде готова решња и представљају скуп шљаштећих фасцинација што је нереалан поглед на живот.

Већ неко време постоји и проблем са моделима наставе због короне. Ученици и предавачи су принуђени да се сналазе у систему без система.

Како развој технологије утиче на мотивисаност и концентрацију

Школа Рајак је место где од 2002. држимо часове математике. Утицај развоја технологије на пад мотивисаности и концентрације код наших ученика смо приметили још 2008. године. Тај утицај је растао, и од 2011. године развијамо наш програм онлајн часова математике „2пута2“. Користили смо „технолошке новотарије“ да бисмо успоставили комуникацију са генерацијом којој су оне природно окружење. Кроз овај програм рада, технолошке иновације чинимо сврсисходним. Сматрамо да је неопходно да нам технолошки напредак доноси корист.

Технолошко окружење је само алат, а преношење знања је занат. Сложићете се, добар професор је био и биће најбитнији чинилац добре наставе односно стицања знања.

ПРИЈАВИТЕ СЕ – упис у току

Шта ви добијате у оквиру програма „2пута2“

  1. Два онлајн двочаса (два пута по 90 минута) недељно – довољно времена за учење и вежбање. Ради се на основу слике школске свеске односно на начин на који ученик ради у школи. Рад у континуитету омогућава стицање функционалног знања.
  2. Рад у малој групи са индивидуалним приступом – ученик добије објашњење за које мисли да га је разумео. Професор му пошаље мејлом задатке да се ученик увери да је стварно разумео. Ученик ради самостално, поставља питања у току решавања, када заврши задатке слика их и пошаље професору. Професор му укаже на грешке уколико их има. Професор за објашњавање и прегледање задатака користи белу таблу и графичку таблу.
  3. Ученички профил – дигитална свеска – све што ради са професором се чува на његовом ученичком профилу. Служи за понављање и подсећање.

Шта је вама потребно за праћење онлајн часова:

  • Рачунар са приступом интеренету – десктоп, лаптоп, таблет, није функционално на телефону
  • Слушалице са микрофоном, камере ученика не укључујемо
  • Телефон – за сликање и слање урађених задатака или школске свеске

Програм рада „2пута2“ даје најбоље резултате за основце и средњошколце. Цена овог програма је формирана тако да га чини приступачнијим од часова које држимо по потреби.

Цене за ученике који се пријаве до 31.12.2022. и важи до краја школске године

Цена за месец дана по програму „2пута2“ износи 7800 динара.

Цена једног двочаса по потреби је 1800 динара.

Програм рада „2пута2“ – искуство учења које ће разумети и волети.

Програм рада „2пута2“ користимо и за припреме за пријемни из математике на ФТН-у

Цена за ученике који се пријаве од 01.01.2023.

Цена за месец дана по програму „2пута2“ износи 9000 динара.

Цена једног двочаса по потреби је 2400 динара.

ПРИЈАВИТЕ СЕ – упис у току
ПРИЈАВУ и додатне информације можете добити тел/вибер +381 62 1643066 или на мејл skolarajak@gmail.com

Након пријаве добићете све потребне информације и упутства за приступ часовима.

Шта нас препоручује

Препоручује нас вишегодишње искуство примене програма рада „2пута2“. Од 2002. радимо динамиком два двочаса недељно, а од 2011. почиње наша онлајн настава.

Препоручују нас резултати наших ученика постигнути програмом „2пута2“.

ЗАКАЖИТЕ БЕСПЛАТНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ

Било да се ради о ученицима који желе да у сваком тренутку буду сигурни у своје знање из математике или су у питању припреме за завршни испит, пријемни испит за упис на факултет или припрему испита на факултету – професори из Школе Рајак увек су ту за своје ђаке.

Пратећи распореде обавеза пријављених ученика, а у складу са њиховим потребама, заједно осмишљавамо план рада и дајемо предлог за број сусрета који је адекватан како би се градиво у потпуности савладало, а сваки ђак добио потребно знање и самопоуздање када је математика у питању.

Јавите нам се попуњавањем контакт форме и убрзо након тога бићете контактирани како бисмо се договорили програму рада прилагођеном вашим потребама. Савладајте градиво из математике – вежбајте са професорима Школе Рајак!

НАШИ ПРОФЕСОРИ

Упознајте наше професоре. Иако обрађују различите математичке области, они имају исти циљ – да код сваког полазника школе Рајак развију разумевање за математику и изграде самопоуздање и мотивацију за учење.

ЈЕЛЕНА НОВАКОВИЋ

ОЛГА БАЈЕВА

ИЛИЈА РАЈАК

ДАРКО РАНДЕЉ

НАШЕ ИСКУСТВО

О томе како је учити математику у школи Рајак, најбоље ће рећи наши студенти и родитељи наших ђака.

Call Now Button