Call Now Button

„2пута2“ – Програм учења математике – намењен основцима и средњошколцима

Онлајн програм учења математике „2пута2“ – два пута по два часа недељно, у виртуелној учионици. Програм учења намењен ђацима основних (од петог до осмог разреда) и средњих школа.

НАШЕ ИСКУСТВО

Програм учења математике „2пута2“

Зашто програм „2пута2“
Рад у континуитету је пут до знања.
Програм рада „2пута2“ је показао одличне резултате у припремама за пријемне испите из математике, јер се ученици не припреме само за пријемни (завршни) испит него и за факултет (средњу школу).
Два двочаса недељно су довољна да се усвоји ново градиво и да се провежба. Вежба је важна да би знање прерасло у вештину. Математичке вештине су основни алат за многа занимања. Математика је основни алат и за нове технологије: Вештачку интелигенцију, Машинско учење, Науку о подацима, Дубоко учење, Неуронске мреже.
Знате већ и сами: математика захтева концентрацију, стрпљење, више покушаја да би решили један проблем и то је начин решавања проблема у реалном животу. Програм учења „2пута2“, искуство и менторски приступ наших наставника и професора, помаже ученицима да пронађу мотив и прави приступ усвајању знања.
Иницијални тест из математике Школе Рајак ради сваки полазник програма 2пута2. На основу резултата теста ученик стиче увид у ниво знања са којима почиње рад са нама.

Како развој технологије утиче на мотивисаност и концентрацију

Школа Рајак је место где од 2002. држимо часове математике. Утицај развоја технологије на пад мотивисаности и концентрације код наших ученика смо приметили још 2008. године. Тај утицај је растао, и од 2011. године развијамо наш програм онлајн часова математике „2пута2“. Користили смо „технолошке новотарије“ да бисмо успоставили комуникацију са генерацијом којој су оне природно окружење. Кроз овај програм рада, технолошке иновације чинимо сврсисходним. Сматрамо да је неопходно да нам технолошки напредак доноси корист.

Технолошко окружење је само алат, а преношење знања је занат. Сложићете се, добар професор је био и биће најбитнији чинилац добре наставе односно стицања знања.

Шта ви добијате у оквиру програма „2пута2“

  1. Два онлајн двочаса (два пута по 90 минута) недељно – довољно времена за учење и вежбање. Ради се на основу слике школске свеске односно на начин на који ученик ради у школи. Рад у континуитету омогућава стицање функционалног знања.
  2. Рад у малој групи са индивидуалним приступом – ученик добије објашњење за које мисли да га је разумео. Професор му пошаље мејлом задатке да се ученик увери да је стварно разумео. Ученик ради самостално, поставља питања у току решавања, када заврши задатке слика их и пошаље професору. Професор му укаже на грешке уколико их има. Професор за објашњавање и прегледање задатака користи белу таблу и графичку таблу.
  3. Ученички профил – дигитална свеска – све што ради са професором се чува на његовом ученичком профилу. Служи за понављање и подсећање.

Шта је вама потребно за праћење онлајн часова:

  • Рачунар са приступом интеренету – десктоп, лаптоп, таблет, није функционално на телефону
  • Слушалице са микрофоном, камере ученика не укључујемо
  • Телефон – за сликање и слање урађених задатака или школске свеске

Програм рада „2пута2“ даје најбоље резултате за основце и средњошколце. Цена овог програма је формирана тако да га чини приступачнијим од часова које држимо по потреби.

Иницијални тест из математике Школе Рајак

Сваки полазник програма „2пута2“, пре него што крене са часовима, имаће прилику да уради Иницијални тест из математике Школе Рајак. На основу резултата овог теста, пружићемо вам персонализоване препоруке за програм рада, како бисте максимално унапредили своје знање и математичке вештине. Знање и вештине ће вам донети боље оцене на контролним и писменим задацима, и донети самопоуздање. Иницијални тест и препоруке води професор Илија Рајак, оснивач Школе Рајак. 

Ко је професор Илија Рајак? 

Професор Илија Рајак има више од тридесет година искуства у подучавању математике, физике и основа електротехнике. Радио је са ученицима основних и средњих школа, тако и на нивоу високошколског образовања. Његово богато искуство чини га идеалним ментором за ваше учење. 

Цена за програм рада "2пута2"

Сходно потребама наших ђака, можемо понудити више опција када су онлајн приватни часови математике за основце и средњошколце у питању.
На основу резултата и анализе Иницијалног теста Школе Рајак, ми ћемо препоручити најбољу опцију.
Програм учења математике „2пута2“ је програм рада у малим групама са индивиуалним приступом.
У случају припрема за пријемне испите из математике јавља се потреба за више двочаса недељно.

Опције учењаЦене
Програм „2пута2“ – два двочаса недељно (8 двочаса месечно)9.000,00 динара/месец
Три двочаса недељно (12 двочаса месечно)13.500,00 динара/месец
Четири двочаса недељно (16 двочаса месечно)18.000,00 динара/месец
Пет двочаса недељно (20 двочаса месечно)22.500,00 динара/месец

Шта нас препоручује

Препоручује нас вишегодишње искуство примене програма рада „2пута2“. Од 2002. радимо динамиком два двочаса недељно, а од 2011. почиње наша онлајн настава.

Препоручују нас резултати наших ученика постигнути програмом „2пута2“.

ЗАКАЖИТЕ БЕСПЛАТНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ

Било да се ради о ученицима који желе да у сваком тренутку буду сигурни у своје знање из математике или су у питању припреме за завршни испит, пријемни испит за упис на факултет или припрему испита на факултету – професори из Школе Рајак увек су ту за своје ђаке.

Пратећи распореде обавеза пријављених ученика, а у складу са њиховим потребама, заједно осмишљавамо план рада и дајемо предлог за број сусрета који је адекватан како би се градиво у потпуности савладало, а сваки ђак добио потребно знање и самопоуздање када је математика у питању.

Јавите нам се попуњавањем контакт форме и убрзо након тога бићете контактирани како бисмо се договорили програму рада прилагођеном вашим потребама. Савладајте градиво из математике – вежбајте са професорима Школе Рајак!

НАШИ ПРОФЕСОРИ

Упознајте наше професоре. Иако обрађују различите математичке области, они имају исти циљ – да код сваког полазника школе Рајак развију разумевање за математику и изграде самопоуздање и мотивацију за учење.

ОЛГА БАЈЕВА

ЈЕЛЕНА НОВАКОВИЋ

АЛЕКСАНДАР СИМИЋ

ДАВИД СМИЉАНИЋ

НАШЕ ИСКУСТВО

О томе како је учити математику у школи Рајак, најбоље ће рећи наши студенти и родитељи наших ђака.

Call Now Button