Call Now Button

Онлајн часови математике за студенте факултета у Београду

Часови су намењени студентима факултета Универзитета у Београду – ЕТФ, ФОН, Машински, Грађевински, Рударско – геолошки, Технолошки за предмете Математика 1 и Математика 2

НАШЕ ИСКУСТВО

Онлајн часови математике за студенте факултета у Београду

Онлајн часови математике за студенте техничких факултета које организујемо, су засновани на нашем вишегодишњем искуству у припреми студената за полагање испита из математике и онлајн настави математике.

Онлај часови су намењени студентима техничких факултета у Београду.

Технолошко-металуршки факултет – предмети: Математика 1, Математика 2, Елементи више математике 1, Елементи више математике 2.

ЕТФ – предмети: Математика 1, Математика 2, Математика 3.

РАФ предмети: Линеарна алгебра и аналитичка геометрија, Математичка анализа, Алгебра.

Рударско-геолошки факултет – предмети: Математика 1, Математика 2, Математика 3.

Грађевински факултет – предмети: Математичка анализа 1, Математичка анализа 2, Линеарна алгебра и статистика.

Машински факултет: Математика 1, Математика 2, Математика 3.

Часови су индивидуални или у мањим групама и одржавају се у договорено време. За рад користимо zoom платформу.
ПОЗОВИТЕ НАС да вам препоручимо начин рада, на основу вашег предзнања и обима градива.

На нашем веб порталу, сваки студент има свој профил, где су хронолошки сачуване слике онога што смо радили у интернет учионици, са коментарима професора. Профил се показао изузетно корисним, јер ту имате хронологију рада са професором.

Користимо zoom платформу, није потребна додатана опрема, само рачунар и слушалице са микрофоном.

Цена онлајн часова

  • Цена онлајн двочаса: 2400 динара – плаћате на основу предрачуна коју вам проследимо након договора. По извршеној уплати добијете копију фискалног рачуна
  • Додатне инфoрмације тел/viber: 062 / 1643066 или мејлом skolarajak@gmail.com, радним даном од 07:30 до 19:30 и суботом 09:00 до 15:00

ЗАКАЖИТЕ БЕСПЛАТНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ

Било да се ради о ученицима који желе да у сваком тренутку буду сигурни у своје знање из математике или су у питању припреме за завршни испит, пријемни испит за упис на факултет или припрему испита на факултету – професори из Школе Рајак увек су ту за своје ђаке.

Пратећи распореде обавеза пријављених ученика, а у складу са њиховим потребама, заједно осмишљавамо план рада и дајемо предлог за број сусрета који је адекватан како би се градиво у потпуности савладало, а сваки ђак добио потребно знање и самопоуздање када је математика у питању.

Јавите нам се попуњавањем контакт форме и убрзо након тога бићете контактирани како бисмо се договорили програму рада прилагођеном вашим потребама. Савладајте градиво из математике – вежбајте са професорима Школе Рајак!

НАШИ ПРОФЕСОРИ

Упознајте наше професоре. Иако обрађују различите математичке области, они имају исти циљ – да код сваког полазника школе Рајак развију разумевање за математику и изграде самопоуздање и мотивацију за учење.

АНЂА ДЕНИЋ

ОЛГА БАЈЕВА

ИГОР ТИЦА

АЛЕКСАНДАР СИМИЋ

НАШЕ ИСКУСТВО

О томе како је учити математику у школи Рајак, најбоље ће рећи наши студенти и родитељи наших ђака.

Call Now Button