Call Now Button

Онлајн часови математике за студенте ФТН-а

Онлајн часови математике за све смерове на Факултету техничких наука у Новом Саду.

НАШЕ ИСКУСТВО

Онлајн часови математике

Онлајн часови математике за све смерове на Факултету техничких наука у Новом Саду.

Часове математике студентима ФТН-а држимо од 2002. године. Наши резултати и наше искуство су наша препорука. Онлајн учење развијамо од 2011. године.

Онлајн приватни часови математике за студенте од стране предавача из Школе Рајак одржавају се у складу са потребама и предзнањем студената.
Припремили смо две опције за вас – индивидуалне часове или рад у малим групама.
Могуће је изабрати индивидуалне двочасе (двочас 90 минута), или рад у малој групи са индивидуалним приступом.
Ако студенти имају веће изазове са математиком, припрема за успешно полагање испита често подразумева већи број сусрета са професором. У том случају, програм рада у малим групама се показао као ефикасан и финансијски повољан.
Позовите нас и ми ћемо вам препоручити програм рада прилагођен вашем предзнању

Сваки студент који се одлучи за часове код нас, има ученички профил на проталу Школе Рајак. Профил је место где су хронолошки сачуване слике онога што сте радили са професорима у интернет учионици, коментари професора, наглашена места где сте грешили. Ученички профил се показао изузетно корисним за понављање и вежбање оног што радите са професорима на часовиме.

Онлајн часови из:

Математике 1, Математике 2, Математике 3, Математичке анализе 1, Математичке анализе 2, Алгебре, Вероватноће и математичке статистике, Математичких метода 1, Математичких метода 2, Математичких метода 3.

Цена и начин пријаве

  • Пријавите се слањем мејла на skolarajak@gmail.com или позивом на тел/viber: 062 / 1643066
  • Наслов мејла: Пријава за онлајн часове математике
  • У телу мејла наведите Ваше име, презиме, адресу, смер који похађате, предмет који желите да припремате
  • Након пријаве следи договор о термину првог двочаса
  • Додатне инфoрмације тел/viber: 062 / 1643066 или мејлом skolarajak@gmail.com, радним даном од 07:30 до 19:30 и суботом 09:00 до 15:00
  • Цена зависи од опције учења за коју се одлучите. Препоручујемо вам да нас позовете и да вам ми препоручимо програм учења, на основу вашег предзнања и обима градива који треба да научите
Опције учењаЦене
Двочас (90 минута)2.400,00 динара.
Програм „2пута2“ – два двочаса недељно (8 двочаса месечно)9.000,00 динара/месец
Три двочаса недељно (12 двочаса месечно)13.500,00 динара/месец
Четири двочаса недељно (16 двочаса месечно)18.000,00 динара/месец
Пет двочаса недељно (20 двочаса месечно)22.500,00 динара/месец

ЗАКАЖИТЕ БЕСПЛАТНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ

Било да се ради о ученицима који желе да у сваком тренутку буду сигурни у своје знање из математике или су у питању припреме за завршни испит, пријемни испит за упис на факултет или припрему испита на факултету – професори из Школе Рајак увек су ту за своје ђаке.

Пратећи распореде обавеза пријављених ученика, а у складу са њиховим потребама, заједно осмишљавамо план рада и дајемо предлог за број сусрета који је адекватан како би се градиво у потпуности савладало, а сваки ђак добио потребно знање и самопоуздање када је математика у питању.

Јавите нам се попуњавањем контакт форме и убрзо након тога бићете контактирани како бисмо се договорили програму рада прилагођеном вашим потребама. Савладајте градиво из математике – вежбајте са професорима Школе Рајак!

НАШИ ПРОФЕСОРИ

Упознајте наше професоре. Иако обрађују различите математичке области, они имају исти циљ – да код сваког полазника школе Рајак развију разумевање за математику и изграде самопоуздање и мотивацију за учење.

СУЗАНА ИСАКОВ

ИГОР ТИЦА

ОЛГА БАЈЕВА

ДАРКО РАНДЕЉ

НАШЕ ИСКУСТВО

О томе како је учити математику у школи Рајак, најбоље ће рећи наши студенти и родитељи наших ђака.

Call Now Button