Курсеви

Школа Рајак - Са вама од 2002.

Онлајн курсеви. Пратите предавања онако како вама одговара и где вама одговара.

Следећа група 06.09. септембар 2021. Упис у току.
Курс је намењен како почетницима, тако и људима са основним познавањем програмских језика. Циљ курса је да вас упозна са основним терминологијама и техникама тестирања софтверских производа. Курс траје 4 месеца.
Курс је у току. Следећа група у септембру 2021.
Курс је намењен свима који желе да уче у току курса, али и након њега и који су свесни да је програмирање заправо процес константног труда и рада.
Курс је у току. Следећа група у октобру 2021.
Онлајн курс у трајању од осам месеци, намењен је полазницима без предзнања из програмирања. Циљ курса је Увести полазнике у основе Јава програмирања (Java Core programming), објектно-оријентисаног програмирања и основе Веб програмирања. На крају курса полазници ће бити оспособљени да направе динамичку Јава Веб апликацију, са више функционалности, која се ослања на базу података.
Курс је у току. Следећа група у октобру 2021.
На овом курсу научићете како да правите интерактивне wеб сајтове учећи основе HTML, CSS, и JavaScript језика - три језика који користе сви модерни веб претраживачи.
Онлајн часови. Једноставно и приступачно. Припрема за пријемне испите.
Искусни професори. Ученички профил - ученик има преглед обрађеног градива. Редовна комуникација са родитељима, мејлом, телефоном.