Курсеви

Школа Рајак - Са вама од 2002.

Онлајн курсеве програмирања организујемо од 2011.

Кроз реалне пројекте до функционалног знања.

Комбиновани програм рада - видео лекције + консултације
Курс намењен полазницима без предзнања или полазницима који имају предзнање, а желе да га систематизују и унапреде уз подршку сјајног ментора.
Седма класа полазника од 11. априла 2022. Пријаве до 08. априла.
На овом курсу научићете како да правите интерактивне wеб сајтове учећи основе HTML, CSS, и JavaScript језика - три језика који користе сви модерни веб претраживачи. Катарина Радишић је сјајан и посвећен предавач. Енергија којом она преноси знање, кроз рад у практичним пројектима, ће вам помоћи да савладате изазове у учењу Front - End developmenta.
Трећа класа септембар 2022. Пријавите се на време.
Школа Рајак у сарадњи са школом за учење на даљину IAMAI academy из Холандије организује четворомесечни курс машинског учења примењеног на практичне ситуације. Онлајн курс Машинско учење у пракси је најбољи курс за почетни ниво машинског учења.
Четврта класа полазника септембар 2022. Пријавите се на време.
Овим курсом стичете знање и искуство које вам омогућава да се одмах запослите на позицији SCRUM master-а. Пронађите игру на https://iamai.academy/courses/rs/scrum и остварите значајан попуст
Курс је у току. Девета класа полазника од 06.09.2022. Пријаве до 02.09.
Онлајн курс у трајању од четири месеца, намењен је полазницима без предзнања из програмирања.
Курс је у току. Следећа група септембар 2022. Пријаве до 26.08.
Курс је намењен како почетницима, тако и људима са основним познавањем програмских језика. Циљ курса је да вас упозна са основним терминологијама и техникама тестирања софтверских производа. Курс траје 4 месеца.